Green Guide Denmark

din guide til grøn ferie

   sep 02

Om Green Guide

Danmark har været på forkant med udviklingen i et stykke tid, når det gælder økoturisme og grøn ferie. Der er aldrig langt til rekreative områder i naturen og der er store træer alle vegne. I Danmark forsøger vi at være miljøvenlige, hvilket man for eksempel kan se i form af de mange vindmøller, vi har, der snurrer lystigt alle vegne i landskabet. Vi genbruger flasker, sorterer vores affald og kører på cykel.

Hvis man vil nyde det danske landskab i fulde drag, er det helt oplagt at gå til fods, cykle, ride eller sejle i en båd. Man kan også nemt bevæge sig rundt i landet ved hjælp af nogle af de mest miljøvenlige transportmidler, så som tog, færge eller bus.

Turistsektoren i Danmark er også meget miljøbevidst. De fleste af hotellerne, campingpladserne og lystbådehavnene mm. er med på miljøbølgen. Hvis man vil prøve kræfter med lidt mere avancerede ting, kan man godt prøve at overnatte under nattehimlen på primitive teltpladser.

Økologiske varer bliver stadigt mere populære i Danmark, ligesom mange andre steder i verden, og man finder dem på hylderne i flere og flere supermarkeder. Man kan besøge mange af de økologiske gårde i Danmark, som har åbent for besøgende.

Green Guide Denmark vil forsøge at inspirere dig omkring grøn ferie, naturturisme og lignende i Danmark. Selvom bevægelse og transport altid har været forbundet med det at rejse, så kan man nemt prøve at være miljøvenlig samtidigt med, at man rejser.